De werkplaats van Maxx Auto Ammerzoden

Wij streven in onze werkplaats altijd naar het beste resultaat en de beste kwaliteit. Wij willen dat u vertrouwen heeft in onze uitstekende kennis en goede service. Hieronder een klein overzicht van de diensten die wij aanbieden:

APK: Algemene Periodieke Keuring.

APK, de bekende Algemene Periodieke Keuring. Bij deze keuring letten wij onder andere op de remmen, banden, schokdempers, verlichting, carrosserie en de uitstoot van de auto. Deze keuring is ieder jaar verplicht en dit is ter bevordering van de verkeersveiligheid en het milieu.

Kleine (onderhoud) beurt

Kleine (onderhoud) beurt. Bij een kleine beurt letten wij op een hele boel verschillende punten. Wij proberen dit zo secuur mogelijk te doen en willen niks over het hoofd zien. Wij keuren alles wat om de auto heen zit van verlichting tot de deur scharnieren. We nemen een kijkje onder de motorkap en onderzoeken of daar alles nog in orde is, we testen de accu, kijken of er geen lekkages zijn, kijken of alle vloeistoffen op het juiste niveau zijn etc. Ook kijken we naar de veiligheid van de auto, of de gordels nog goed werken, of de toeter het doet en we controleren de remmen en de banden. In grote lijnen zijn dit de punten waar wij op letten met een kleine beurt.

Grote (onderhouds) beurt

Bij een grote beurt kijken wij natuurlijk naar de punten waar we bij een kleine beurt ook naar kijken. Echter gaan we een stap verder bij de grote beurt. In de auto controleren we of alles werkt van de airback, pedaalrubbers, stoelbevestiging tot de verlichting van het instrumentenpaneel. We controleren alles wat om de auto heen zit bijvoorbeeld; ruiten, bumpers, ruitenwissers, spiegels, verlichting etc. Ook nemen we een kijkje onder de motorkap. We kijken naar alles wat zich onder de motorkap verschuilt. Verder letten we nog op de banden bandenspanning, remmen, balans, uitlaatsysteem, etc. Bij een grote beurt ontglipt ons niets.

Kortom wij bieden verschillende soorten onderhoud. Als u hier meer over wilt weten verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op: mobiel 06-39431186 of via e-mail: [email protected] Wij staan u graag te woord!

Maxx Auto te Ammerzoden is het adres om uw auto te onderhouden. Of het nu gaat om groot of klein onderhoud, reparaties, een grote of kleine beurt of een APK keuring; Maxx Auto houdt uw auto technisch in perfecte staat!